torsdag 13 maj 2010

Så mycket bättre.


Det blev ingen London resa eller resa över huvudtaget, istället blev jag i stan och njöt av våren här.

Det har blivit lite skrivet på senasten tiden för det har hänt så mycket i mitt liv och svårt att bestämma vad och vem man kan skriva om. Nu har det gått på det sättet att jag och blivit förälskad i den skönaste kvinnan någonsin, det är smått konstigt för det var inte meningen på något sätt. Det var skönt som det var men så här är det bara så mycket bättre.

Konstigt vad prioriteringarna växlar när man börjar sällskapa, världen går helt upp och ner. Kom med tåg från Karis hem ett par veckor sedan och det var nästan omöligt att vara utan att le, människorna såg på mig med en blandinig av skräck och förundran.

Det skall bli första veckoslutet tillsammans i Barösund och där skall det bli picnic med Nea & Niklas på den nyrenoverde terassen under det nya tälttaket. Det är första gången barnena träffar Henna och det skall bli roligt efter som barnena har väntat på det så mycket. När jag ringde till Nea för en tid sedan och berättade om Henna så blev Nea glad och sa att det är så skönt för hon har varit så orolig för mig när jag varit så länge ensam. Det var så vackert sagt.
Det har blivit många sena och sköna kvällar hemma och på krogar, vi har suttit och pratat om livet och intressen i timmtal.

Skönt att vara lycklig efter alla dessa år, trodde inte det kunde hända på nytt.

Livet på Högbergsgatan ler.