lördag 17 april 2010

Efter en bar kväll

Så här såg Helsingfors ut kl.6 på morgonen när jag kom hem gående efter en våt bar runda med goda vänner genom stan. Det händer att man känner sig som världens lyckligaste man för en stund. Lyckan finns i små saker och bäst av allt är goda vänner. Tack Elvi & Co.
På tal om goda vänner så skall jag träffa Robbe och Patte på klubben för middag och biljard. Har på känna att det blir en sen kväll så antagligen går Robbe hem igen till Mankans men det återstår att se.
För övrigt har dagen gåt åt till att organisera vår London exkursion på nytt på grund av askan, surffat nätet, ringt hotellet, boka alllternativ och palavrat med polarna. Om vi inte kommer iväg till London på tisdag så blir det en kryssning till Stockholm istället.
Nu måste jag skynda.

Skönt veckoslut till er.

onsdag 14 april 2010

Femtioårskris...



För att undgå den närmande femtioårskrisen har jag tänkt ta ut den i förtid och i en lungn tappning.

Alltså planen är följande:

1. Flyga ner till Tyskland, köpa en Vespa 250 GTS, köra den tillbaka till stan.
2. Göra sig van med den nya familjemedlemmen och planera rutten med vännerna som följer med.
3. Packa väskan med en kostym, en tandborste och ett visakort.
4. Beställa biljetter till båten och ge sig i väg för några veckor ner till Milano på en kopp kaffe.
5. Och sen tillbaka.

Detta i korthet.

Då så, det är dags för er att lämna in anmälningar för årtiondes bästa kaffebesök!
Alla vägar leder till Milano.

Avanti, avanti...

Nya bästa vänner.

Next stop London.

Så är det dags igen att åka till London, den här gången åker jag med fem gubbar för att smaka på lite öl och njuta av gott sällskap och vilda disksioner. Dess värre finns det inte något annat inskrivet i programmet. Vi flyger till Heatrow terminal 3 och tar tåget till Paddington station varifrån vi går till hotellet. En sak är säkert det kommer att bli roligt.

Hoppas ni njuter av våren.

Vår värme...


Just nu njuter jag av att det har varit rätt skönt på jobbet med intressantta program och människorna är på gott humör.
Veckoslutet var vi i Hangö och det var precis så roligt som jag väntade mig. Vi hyrde Villa Maija vid strand bulevarden för övernattning och måste säga att det var ett bra val, sköna, vackra rymliga rum men kanske inte i det billigaste laget. Men om ni övernattar i Hangö så rekommenderar ja det varmt. Villorna är bara så vackra där.
Ett annat ställe i Hangö som var super var restaurang På Kroken vid Hangöby på norra sidan av udden, bästa fiskbordet någonsin. Kostade 24€ och inkluderade en stor variation av fisk plus en mängd varm husmanskost men inget kaffe som skulle ha varit pricken på i:t.
Andra halvan av teamet var så i lågor att de vill hämta med sin familj till Hangö i sommar på semester, det tänker jag också göra.
På Strindbergs gatuservering en helt vanlig måndag eftermiddag. Det är bara så skönt att njuta av goda vänner, cafe americana och solsken. Espen är så skön för att där går många olika människor och man ser att det har blivit vår och sommar längd på tjolen.