söndag 13 december 2009

Åbo del1.


Mami, denna pärla i Åbos restaurang liv. Hör till ett måste varje gång jag är i Åbo. Ett pasligt trendigt och snygt ställe med super mat och trevlig personal. Bäst är stället på kvällen men den här gången blev det bara lunch. Priset för lunchen var ca. 9 euro. Annars också får man mera för pengarna i Åbo än i stan. Huvudrätter mellan 17 och 23 euro låter rimligt.



En klassiker, knackkorvsås och mos.
Absolut värt ett besök.

På tal om lustiga kvällar.


Det var dags för sista spelningen på Klasariklubi för det här året och vi hade äran få se ett uppträdande av bland andra Iiro Rantala som improviserade på piano och Leif Segerstam som också iproviserade på piano och läste själv skrivna pornografiska dikter. En fin kväll som slutade på Manala med lite natt mat. Vi gjorde en inspelning på kvällen och den skallv i editera till ett radio program efter julen och hoppas ni får höra konseren. Klasari klubi gör retur igen till Belly efter årskiftet.



Tillbaka vid skrivbordet.


Så då är jag tillbaka från allt jobb och har satt mig ner vid mitt skrivbord. Det har hänt så mycket sen sist så jag vet inte var att börja. Det kanske mest konstiga hände när vi var och dansade efter slottsbalen och plötsligt märkte jag att hon som dansade brevid mig var Carola. Det kändes faktiskt lite overkligt.

Tummen upp!