tisdag 20 april 2010

Första picnicen i år.

På vägen till stugan stannade vi i Fagervik för att beundra forsen och den vacknande naturen. Det är ett det vackraste stället någonsin.
Det var skönt att komma till Barösund och stugan, började med att koka kaffe på terassen innan allt vår jobb. Nu är brunnen igång och grillen framtagen så det blev lite picnic också. Tänkte åka till baka imorgon och måla terassen om bara vädret tillåter det. Skulle vara ett måste innan det nya tält taket kommer. Det var jätte roligt att ha Nea & Niklas med till stugan, dom är så fulla av liv.

Nu blir det en kopp te och bastu i Karis.

måndag 19 april 2010

Så mycket för London resan.

Det var ingen större överraskning att London resan inte blev av den här gången men det gör inget, istället får jag hitta på något annat. Allt gick bra och både hotellet och Blue1 skötte oss riktigt bra och vänligt.
Kanske det har blivit dags att öppna sommaren med en resa till stugan. Det finns hur mycket som hälst att göra innan allt är som det skall, starta borrbrunnen, tvätta golven och kylskopen, tömma bastun, fixa torr ved, bränna kvistar och löv men det får jag hjälp med av Nea och Niklas.
Hur som hälst så skiner solen och det är vår i stan. Vi njuter av det.